Probleem kaardiga.
Tere,
Kuhuviia portaal on tore mõte!
Aga hetkel ei saa kasutada, kuna kaart järjekindlalt zoomib välja iga lühikese intervalli tagant - enne kui jõuan sisse zoomitud kaardil nähtule keskenduda.
Kasutan Chrome brauserit Windowsi arvutis.

-
Roland Pihlakas commented
Hmm. Teine teema veel. Mida üldse tähendavad mustad ruudud kaardil? Nüüd hakkab tunduma, et mitte midagi. Sest mis iganes asja ma antud linna kohta otsiks, näitab sama musta ruutu. Mis omakorda asub sama koha peal, kui ka näiteks miskid kaardid kinnisvaraportaalides, mis ilmselgelt ei näita parajasti õiget tänavat, vaid lihtsalt linna keskpunkti...
-
Tere! Tundub olevat tõsine probleem. Palun saatke meile ekraanivaade.
-
Probleem pole veel korras. Kaart zoom välja siis kui zoomida sisse niipalju, et viimane "prügikast" nähtavusest kaob. Paraku ignoreerib kaart kaardile jäävaid sisulisi ruute, mis on musta värvi (ja mille kohale ma sisse zoomingi). Minu eesmärk pole ju ennekõike prügikastidega tutvuda, vaid nende mustade ruutudega. Lisaks võiks probleemi tunduvalt lihtsustada sellega, et automaatset välja zoomimist lihtsalt ei toimu. Kui ma ka zoomiks kaardil sisse kohale, kus "midagi" ei ole, siis ju sellekski oleks vajadus ja kohe kuidagi ei ootaks siis, et kaart äkisti mulle hoopis "näkku" paneb.
-
Markerid on zoomitud kaardil ilusti näha ja nende tänavaid tahakski täpsemalt uurida, aga näe viskab tagasi Eesti kaardile.
-
Anonymous commented
Ja probleem tekib vaid siis kui zoomida kuhugi kus pole ühtegi markerit (v.a kui alustada sisse zoomimist siis kui juba välja zoomitud oleks ei ole ühtegi markerit näha)
-
Anonymous commented
Tundub, et probleemne koht on map.fitBounds(rebounds);